De Love- of Préwedding shoot


Wanneer je nog nooit voor de camera hebt gestaan en je binnenkort gaat trouwen, is het niet zo heel gek dat je niet precies weet hoe het allemaal werkt. No worries, de trouwfotograaf loodst jullie door alle momenten heen, maar het is natuurlijk wel fijn als je een beetje weet wat je kunt verwachten. 


  • Blijf jezelf - Het gaat er vooral om dat jullie tijdens de loveshoot plezier maken! Vraagt de fotograaf je iets te doen wat helemaal niet 'jij' is? Geef het aan, wees jezelf en probeer van elkaar en de mooie momenten te genieten. Niets moet alles mag !
  • Ga niet voor de perfecte poses - Perfecte poses zijn echt geen must. Kijk vooral naar wat voor jou en je partner werkt. Wring je niet in moeilijke bochten en ga het absoluut niet oefenen voor de spiegel, want perfectie komt voort uit tussenliggende momenten. Als je samen in het moment leeft, rollen daar sowieso de mooiste foto's uit! Als huwelijksfotograaf help ik jullie hier wel mee en zorgen we op een ontspannen en speelse manier voor sprekende en natuurlijk ogende foto’s.
  • Denk eens na over wat jullie willen – welke foto’s zouden jullie willen hebben en geef dit door aan jullie fotograaf. Bespreek dit vooraf met mekaar zodat jullie alvast op een lijn zitten. Misschien willen jullie iets van jullie hobby of werk toevoegen tijdens de fotoshoot. Geef dit dan tijdig door zodat ik als fotograaf hiermee rekening kan houden.
  • Neem verschillende outfits mee - Maar wel outfits waar jullie je comfortabel in voelen en die een beetje met elkaar matchen! Je hoeft heus je hele kledingkast niet mee te slepen, want uiteindelijk draait het maar om één ding: de liefde die jullie voor elkaar voelen! Zorg er voor dat de kleding jullie toelaten om te wandelen, lopen, springen, zitten, liggen, rollen…………..zonder je zorgen te moeten maken om wat vuil of vlekken. Een makkelijke jeans en een hemd of T-shirt kan al voldoende zijn en als het iets kouder is kan een trui of jas zeker van pas komen. Denken jullie dat één outfit zal volstaan dan kan dat zeker.
  • Maak foto's op de trouwlocatie - kijk of jullie met elkaar alvast wat foto's kunnen maken op de trouwlocatie. Als fotograaf kan ik alvast kijken welke plekjes leuk zijn en wat het beste resultaat oplevert en jullie kunnen alvast fantaseren over hoe het zal zijn om hier in trouwkleding te staan. Superleuk, toch ? Kiezen jullie een andere locatie voor de loveshoot dan kan dit evengoed en dan houden jullie de trouwlocatie voor jullie mooiste dag. Uiteraard kunnen de foto’s ook thuis gemaakt worden als jullie zich daar op jullie best voelen. 
  • Gebruik de foto's voor de uitnodiging - plannen jullie een loveshoot in ? Doe dat dan voor je de uitnodigingen of save the date-kaarten voor de trouwdag gaat versturen, zodat je met behulp van professionele foto's een persoonlijke touch kunt toevoegen aan de trouwkaart of uitnodigingen !