Deze reviews werden door klanten geplaatst via Google (mijn bedrijf) of op de Facebook pagina van William Linthout Fotografie. Willen jullie ook graag een review plaatsen dan kan dit ook via het contactformulier op deze website of door op een van de onderstaande balken te klikken.

Hartelijk dank bij voorbaat.

☆☆☆☆☆

Topfotograaf! Geeft heel duidelijke uitleg op voorhand en je komt niet voor verassingen te staan achteraf. Hij luistert ook naar de eigen wensen en voert die ook uit. Niets is hem teveel, wij zijn blij met onze keuze en zouden hem zo opnieuw vragen. Merci, William! 

Wendy & Bruno

☆☆☆☆☆

William is uiterst professioneel. De foto’s waren fantastisch. Ik ben echt blij dat we hem hebben gekozen als fotograaf!

Sara & Daan

☆☆☆☆☆

Wij waren heel tevreden over onze samenwerking. Alles was tip top in orde, met een perfect resultaat. Wij weten alvast wie gekozen voor onze volgende gebeurtenis ! We were very satisfied with our collaboration. Everything was in tip-top order, with a perfect result. We already know who chose our next event!

Marilou & Wim

☆☆☆☆☆

William heeft onze trouwdag gefotografeerd. Wij zijn zeer tevreden van zijn werk en bewonderen zijn foto’s nog iedere dag.

Margot & Jonas

Huwelijksfotograaf

☆☆☆☆☆

William is een fantastisch mens en een nog fantastischere fotograaf!

Onze trouwdag dag was perfect en door de professionele aanpak van William zijn onze foto's prachtig. Wij kunnen iedereen aanraden om voor deze fotograaf te kiezen.

Nikki & Dave

☆☆☆☆☆


☆☆☆☆☆


☆☆☆☆☆