Hieronder enkele reviews die door klanten geplaatst werden via Google (mijn bedrijf), of via Trustlocal . Van positieve commentaren worden we natuurlijk heel blij maar als iets niet naar wens was horen we het ook graag om samen tot een oplossing te komen. Willen jullie ook graag een review plaatsen dan kan dit door op een van de onderstaande balken te klikken.

Hartelijk dank bij voorbaat.

☆☆☆☆☆

Het was een aangename samenwerking. William was steeds op de achtergrond aanwezig, zonder zich op te dringen. Heel mooie foto’s van tijdens de fotoschoot! Hij dacht ook zelf mee naar wat voor een foto’s we wouden.

Sien & Sander

☆☆☆☆☆

William is een topfotograaf!Aangename samenwerking, alles is op voorhand afgesproken en duidelijk.Zijn creativiteit is merkbaar in zijn prachtige foto's waarop elk gevoel en elke expressie merkbaar zijn.Een echte aanrader!

Christine & Marc

☆☆☆☆☆

Vlotte communicatie, goeie voorbereiding, aangenaam persoon en een mooi eindresultaat!Zeker een aanrader!

Kim & Stijn

☆☆☆☆☆

Wiliam is een professionele fotograaf in alle aspecten : klantvriendelijkheid, gedrevenheid (gaat zelf op onderzoek uit om de mooiste plekjes te kiezen voor een fotoshoot), fotografie. De foto’s zijn prachtig! Een unieke heerlijke herinnering aan onze dag! Bedankt William!

Karen & Wim


☆☆☆☆☆

(Vertaald door Google) We hebben veel geluk dat het William Linthout was die onze trouwfoto's heeft gemaakt. Alle foto's zijn mooi en erg origineel. Heel erg bedankt William voor je professionaliteit en de magie die in elke foto te vinden is. Dankzij jou zullen we hele mooie foto's en herinneringen aan onze mooiste dag bewaren. Heel erg bedankt william

Cathy & Daniel

☆☆☆☆☆

William, wat fijn dat jij erbij was om onze mooiste dagen zo prachtig te vereeuwigen! Al van bij de eerste kennismaking werden we goed geïnformeerd, geen vraag bleef onbeantwoord. William is heel sterk in onverwachtse, spontane foto’s en heeft originele ideeën! De slideshow die we mochten ontvangen is ook geweldig. Zeker en vast een aanrader!! BEDANKT!

Kim & Dimitri

☆☆☆☆☆

William heeft er een prachtige slideshow van gemaakt, we herbeleven onze trouwdag opnieuw wanneer we ernaar kijken. Fantastisch weergave van onze prachtige trouwdag !Heel goede communicatie , een vlot verloop ,stond open voor onze wensen met als gevolg een prachtig resultaat! William is een fotograaf met een enorme passie voor zijn vak, een topfotograaf! Bedankt voor het schitterend werk!

Gino en Carine

☆☆☆☆☆

William is een gepassioneerde fotograaf die zijn werk enorm graag doet en ook laat zien in zijn fotografie. Wij zijn zeer tevreden over hoe onze trouw is verlopen met hem een echte aanrader .

Ilona & kevin

Huwelijksfotograaf

☆☆☆☆☆

William is een fantastisch mens en een nog fantastischere fotograaf!

Onze trouwdag dag was perfect en door de professionele aanpak van William zijn onze foto's prachtig. Wij kunnen iedereen aanraden om voor deze fotograaf te kiezen.

Nikki & Dave

☆☆☆☆☆

Wij waren zeer tevreden over William. De gesprekken waren heel vertrouwd en de samenwerking is vlot verlopen. Heel duidelijke afspraken en super mooie foto's. Ook heel veel goede commentaren gekregen van mensen rondom. Kortom een top fotograaf. Ik zou hem iedereen aanbevelen.

Gwen & Dimitri

☆☆☆☆☆

Aangezien ik William niet direct in 1 woord kan beschrijven, doe ik het dan maar in een paar woorden. Deze man heeft onze trouwdag vastgelegd op de gevoelige plaat. Ik heb er alleen maar superlatieven voor. Een prof in zijn vak, schitterend persoon, vriendelijk, perfecte (afgewerkte) foto's,... en ik kan zo nog een tijdje doorgaan. Indien je op zoek bent naar kwaliteit en schitterende foto's, kan ik niet anders dan William aanbevelen! Doe zo voort William en nogmaals bedankt voor je schitterende werk!!

Mieke & Pieter


☆☆☆☆☆

Zeer vriendelijke man.

Goede en duidelijke communicatie.

We zijn zeer tevreden van de foto's.

Joke & Maarten


☆☆☆☆☆

Topfotograaf! Geeft heel duidelijke uitleg op voorhand en je komt niet voor verassingen te staan achteraf. Hij luistert ook naar de eigen wensen en voert die ook uit. Niets is hem teveel, wij zijn blij met onze keuze en zouden hem zo opnieuw vragen. Merci, William! 

Wendy & Bruno

☆☆☆☆☆

William is uiterst professioneel. De foto’s waren fantastisch. Ik ben echt blij dat we hem hebben gekozen als fotograaf!

Sara & Daan

☆☆☆☆☆

Wij waren heel tevreden over onze samenwerking. Alles was tip top in orde, met een perfect resultaat. Wij weten alvast wie gekozen voor onze volgende gebeurtenis ! We were very satisfied with our collaboration. Everything was in tip-top order, with a perfect result. We already know who chose our next event!

Marilou & Wim

☆☆☆☆☆

William heeft onze trouwdag gefotografeerd. Wij zijn zeer tevreden van zijn werk en bewonderen zijn foto’s nog iedere dag.

Margot & Jonas

☆☆☆☆☆

Wij kregen de eer om William als fotograaf aan onze zijde te hebben tijdens de mooiste dag van ons leven, onze trouw. Je voelde dat hij mocht bezig zijn met zijn passie. We konden de hele dag onszelf zijn, ook tijdens de fotoshoot als koppel, wat ervoor heeft gezorgd dat wij alles als heel aangenaam en fijn hebben ervaren en zorgeloos konden genieten van onze huwelijksdag.

William is zeer professioneel in zijn werk. Een echte aanrader om te contacteren!

Yana & Mathias

☆☆☆☆☆

jouw foto's van onze trouwdag ogen spontaan en puur, precies zoals we het graag wilden zien. Dankjewel William liefs Lieven en Hilde.

Hilde & Lieven

-

-